Klubbkamp mot Varmland DK 2022
Det blir i år igjen den tradisjonelle klubbkampen mot Varmland Dk. Varmland Dk arrangerer og klubbkampen vil gå 4 November i Varmland. (mer info om sted kommer) Vi trenger 4 hunder til å starte og 2 resserver.Jaktprøveresultatene fra fjordåret legges til grunn for utaket.Vi gir også en unghund som ikke har startet jaktprøve muligheten.
Påmeldingsfristen settes til 20 Oktober
Resultater og påmelding sendes til geir.o.dalby@gmail.com
 

 

 

Innkalling årsmøte 2022 

Årsmøte innkalling ligger ut under innkalling

 

Klubbkampen

3. nov, 2020

I likhet med så mange andre arrangementer i år, ser vi oss dessverre nødt til å avlyse årets klubbkamp. Vi håper på en snarlig forbedring av smittesituasjonen og at vi kan komme sterkere tilbake neste år.
-Bruk gjerne ventetida til å trene bikkjer!����
Hilsen styret

Ringtrening

AVLYST PGA AV CORONA INNTIL VIDERE

 

Det blir sosialiseringstreff/ringtrening  på  Romerike i løpet av våren.Planen er å starte 2 april kl 18.00  på Grønt Fagsenter Hvam (Hvamsvegen 696, 2165 Hvam) 9,23 og 30 april 

Kontakt Ståle Glad Iversen

Stoff til hjemmesiden!

Oppfordrer folk til å sende inn stoff til hjemmesiden for å få en aktiv side. Sett mange har vært rundt og fått mange gode resultater på utstilling i sommer så send meg gjerne bilder og resultater så kommer det fortløpende inn på siden. Kan jo ogå lage en egen mappe med for eksempel intresange Avelshanner fra Østlandet. Da trenger jeg ett bilde, Reg nr og resultater fra utstilling og jaktprøver. Nå går det jo også veldig fort til jakt å da håper jeg hvertfall det kommer bilder og historier.

Stoff kan sendes på Facebook (PM) eller E-post: kurt-hag@online.no

Mvh Kurt Haugen